Vastuullisuus

Fanni K:n tarina kertoo halusta nauttia elämästä merkityksellisiä valintoja tehden.

 

Vastuullinen hankinta

Meille vastuullisuus on sitä, että Fanni K-tuotteet valmistetaan eettisesti ihmisoikeuksia kunnioittaen. Siksi riskimaissa sijaitsevat toimittajamme ovat 100% auditoituja. Fanni K -tuotemerkin omistaa suomalainen perheyritys Tammer Brands Oy. Tammer Brands on jäsenenä Amfori BSCI -yritysverkostossa, jonka päämääränä on parantaa työolosuhteita kansainvälisessä hankintaketjussa ja yhdenmukaistaa toimittajien valvontaa. Amfori BSCI -järjestelmä perustuu YK:n ja ILO:n sopimuksiin ihmisoikeuksista ja työoloista.

Pitkä käyttöikä

Pitkäikäinen ja ajaton tuote on ympäristöystävällinen valinta. Fanni K -tuotteet ovat turvallisia ja kestävät käyttöä ja aikaa niin laatunsa, kuin tyylinsäkin puolesta. Tuotteen mukana tulevat ohjeet tuotteen käytöstä ja huollosta auttavat pitämään tuotteen hyvässä kunnossa, jolloin se palvelee käytössä pitkään. Fanni K-kodintekstiileillä on Öko-Tex-sertifikaatti ja pidämme huolta, että tuotereklamaatioiden määrä pysyy alhaisena tulevaisuudessakin.

Materiaalit

Tuotteiden materiaalit valitaan siten, että ne kestävät aikaa, katsetta ja eettistä tarkastelua. Kasvatamme kierrätysmateriaalien käyttöä tuotteissa ja ehkäisemme ylimääräisen jätteen syntymistä. Vältämme ylipakkaamista sekä turhan muovin käyttöä suosien mieluummin kierrätettäviä pakkausmateriaaleja. Responsible choice on Tammer Brands Oy:n oma symboli; se kertoo, että tuote on vastuullinen valinta. Lisätietoja tuotteen vastuullisuudesta löytyy aina tuotteen pakkauksesta.

Hei sinä,

tarinani kertoo halusta nauttia elämästä ainutkertaisia ja merkityksellisiä valintoja tehden.

Sinun,

Fanni k