Vastuullisuus

Fanni K:n tarina kertoo halusta nauttia elämästä ainutkertaisia ja merkityksellisiä valintoja tehden.

 

Materiaalit

Tuotteiden materiaalit valitaan siten, että ne kestävät aikaa, katsetta ja eettistä tarkastelua. Materiaalien ympäristöystävällisyyteen kiinnitetään huomiota.

Pakkauksen pitää suojata tuotetta kuljetuksessa ja käsittelyssä. Pakkauksemme pyritään valmistamaan helposti kierrätettävistä materiaaleista, turhaa pakkausmateriaalien prosessointia ja ylipakkaamista vältetään. Pakkauksissa käytetään mahdollisimman vähän muovia.

 

Pitkä käyttöikä

Pitkäikäinen ja ajaton tuote on ympäristöystävällinen valinta. Fanni K -tuotteet on suunniteltu kestämään aikaa sekä laatunsa, käyttömukavuutensa että designinsa osalta.

Tuotteen mukana tulevat ohjeet tuotteen käytöstä ja huollosta auttavat pitämään tuotteen hyvässä kunnossa, jolloin se palvelee käytössä pitkään.

 

Responsible choice

Responsible choice on Tammer Brands oy:n oma symboli; kertoo, että tuote on vastuullinen valinta. Lisätietoja tuotteen vastuullisuudesta löytyy aina tuotteen pakkauksesta.

 

Tuotteiden valmistus

Meille on tärkeää, että tuotteemme valmistetaan arvojamme vastaavissa oloissa ja työntekijöiden oikeuksia kunnioitetaan. Fanni K -tuotemerkin omistaa Tammer Brands. Tammer Brands on jäsenenä Amfori BSCI -yritysverkostossa, jonka päämääränä on parantaa työolosuhteita kansainvälisessä hankintaketjussa ja yhdenmukaistaa toimittajien valvontaa. Amfori BSCI -järjestelmä perustuu YK:n ja ILO:n sopimuksiin ihmisoikeuksista ja työoloista.

Tiesitkö,

että tarinamme kertoo halusta nauttia elämästä ainutkertaisia ja merkityksellisiä valintoja tehden.

Tule mukaan!

Fanni k