Juutti- ja hamppumatot

Luonnonkuiduista, kuten juutista ja hampusta, tehdyt matot tuovat luonnonläheisyyttä kodin sisustukseen. Luonnonkuitumattojen eläväpintainen ja rouhea tekstuuri pehmentää tilaa ja neutraali väritys luo rauhallisen tunnelman.

Juutti ja hamppu materiaaleina kestävät hyvin kulutusta ja ovat nopeasti uudistuvina luonnonmateriaaleina ekologinen valinta. Juutti- ja hamppumatot ovat aina yksilöllisiä ja mattojen välillä esiintyy luonnollista vaihtelua.

Ajattomia ja käytännöllisiä luonnonkuitumattoja käytetään paljon niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Juutti- tai hamppumatto on oivallinen valinta eteiseen, olohuoneeseen tai keittiöön. Luonnonkuitumatot soveltuvat myös ulkokäyttöön katetuille terasseille ja parvekkeille.

Hoito-ohje: imurointi, tuuletus ja tahrojen paikallinen puhdistaminen kostealla liinalla. Tarvittaessa hellävarainen vesipesu. Kuivaus ilmavalla, tasaisella alustalla.

Luonnonkuitumattoihin liittyy niille ominainen tuoksu, joka hälvenee ajan kuluessa. Hälvenemistä voi nopeuttaa tuuletuksella kuivassa tilassa. Huomioithan, että kosteus voimistaa luonnonkuitumaton tuoksua.

Suodata hinnan mukaan

Näytetään kaikki 28 tulosta