Vaikka et pystyisi tekemään suuria muutoksia wc- ja kylpytiloihin, voit silti tehdä pieniä päivityksiä, jotka tekevät tilasta houkuttelevamman ja mukavamman. Anna sisustuksellesi uutta eloa vaihtamalla tekstiilejä ja mattoa. Lisää seinille tyylikkäitä hyllyjä, joille voit asetella kauniita koriste-esineitä tai käytännöllisiä säilytyskoreja. Ja mikä olisikaan parempi tapa päivittää tilan ilmettä kuin hankkia uusi upea peili, joka heijastaa kauneutta ympärilleen– nämä yksinkertaiset muutokset saavat huoneen näyttämään aivan erilaiselta.  

Lisää toimivuutta huoneeseen peileillä ja pienkalusteilla

Seinänaulakot ja -hyllyt ovat tarpeen wc:ssä ja kylpyhuoneessa. Ne auttavat säilyttämään pesualtaan ja ammeen ympäristön siistinä, samalla kun säästävät lattiatilaa. Voit kiinnittää haluamasi hyllyn kylpyhuoneen seinälle tai luoda ainutlaatuisen säilytysratkaisun pyyhkeille käyttämällä pyyherenkaita. Naulakot ovat myös käteviä korujen ja asusteiden ripustamiseen.

Peilit ovat tärkeä osa pesutilojen sisustusta ja käytännöllisyyttä. Ne ovat hyödyllisiä apuvälineitä, jotka tekevät meikkaamisesta, hiusten laitosta ja parranajosta entistä helpompaa ja mukavampaa. Peileillä voi myös lisätä tilantuntua sekä valoisuutta pieniin tiloihin.


Toimiva valaistus on osa sisustusta

Sirot ja kompaktit kattovalaisimet ovat erityisen sopivia pieniin tiloihin. Wc- ja kylpytilojen valaistuksen merkitys on äärimmäisen tärkeä, sillä sen tulee pystyä täyttämään kaksi tärkeää tehtävää: tarjoamaan riittävän valon sekä luomaan miellyttävän tunnelman. Pesutiloissa käytetään pääsääntöisesti kosteaan tilaan soveltuvia valaisimia. Huomioi siis aina valaisimille vaadittavat vähimmäisetäisyydet vesipisteistä sekä muut suojausvaatimukset.


Viimeistele sisustus luonnonmateriaaleista valmistetuilla koreilla

Haluatko pitää kylpyhuoneen ja wc-tilan tavarat järjestyksessä ilman tylsää säilytysratkaisua? Ei hätää, meillä on ratkaisu! Upeat, luonnonmateriaaleista valmistetut säilytyskorit eivät vain pidä tavaroita järjestyksessä, vaan myös lisäävät tyylikkyyttä sisustukseen. Anna kodillesi luonnollista kauneutta sekä aitoutta monikäyttöisten korien avulla.

Kun säilytät meikit ja muut kosmetiikkatuotteet tyylikkäissä koreissa, kalusteiden laatikostot säilyvät aina moitteettoman siisteinä ja järjestyksessä. Lisäsäilytystila pikkutavaroita varten on aina tarpeellista. Ripustuslenkeillä varustetut säilytyskorit ovat erinomainen valinta naulakkoon. Kuka olisi osannut kuvitella, että vessapaperikin voisi näyttää hyvältä, kun vararullat on aseteltu tyylikkäästi omaan koriinsa lattialle.


Tekstiileillä helposti uutta ilmettä

Haluatko kylpyhuoneeseesi rauhallisen ja yhtenäisen tyylin? Kuvittele astuvasi kylpyhuoneeseen, jossa erilaiset tekstuurit ja materiaalit sulautuvat saumattomasti yhteen luoden luonnollisen ja rauhoittavan tunnelman maanläheisissä sävyissä. Luonnonläheiset sävyt ja minimalistinen väripaletti luovat tilantuntua sekä harmoniaa niukkoihin neliöihin ja lisäksi luonnollisuus on aina muodissa.

Yksi helppo tapa piristää wc-tilat on vaihtaa tekstiilit. Uudet pyyhkeet sekä matto tuovat raikkautta ja pehmeyttä koko wc-tilan ilmeeseen. Valitse tekstiileihin joko samat värit tai sävyt, jotka sopivat hyvin yhteen.

Arjen ylellisyyttä saat kierrätetystä puuvillasta valmistetuilla Ruutu-pyyhkeillä. Vohvelikankaiset pyyhkeet tuntuvat ihanan pehmeältä ihoa vasten ja imevät hyvin kosteutta.

Kylpyhuoneen sisustuksen viimeistelyyn kuuluu olennaisesti kylpyhuonematto, joka täydentää koko tilan ilmeen. Laatoitetun lattian kovuus ja viileys voivat tuntua epämiellyttäviltä paljaille jaloille, mutta pehmeä matto luo mukavan tunteen jalkojesi alle. Lisäksi matto suojaa lattiaa.