Jälleenmyyjäksi

Kiitos kiinnostuksestasi liittyä Fanni K:n tarinaan. Toivotamme tervetulleiksi jälleenmyyjät, jotka arvostavat estetiikkaa ja laatua. Olipa liikkeesi verkossa tai kivijalkamyymälässä, olemme valmiita auttamaan sinua auttamaan asiakkaitasi tekemään yksilöllisiä sisustusvalintoja.

Fanni K on Tammer Brands Oy:n omistama tuotemerkki. Tutustu Tammer Brandsiin tammerbrands.fi ja lue lisää asiakkuudesta.

Mallistot

Fanni K -mallisto on aina tarkkaan suunniteltu. Brändin jatkuvasta ja johdonmukaisesta kehityksestä ja mallistojen suunnittelusta vastaavat monet Tammer Brandsin eri alojen ammattilaiset.

Tuotteissa toistuvat klassiset kuosit, luonnonläheiset värit sekä laadukkaat materiaalit. Klassiset kuosit puhuttelevat ja eläväpintaiset tekstuurit sopivat pohjoismaalaiseen kotiin. Fanni K -tuotteissa on kiinnitetty erityisesti huomiota yksityiskohtiin.

Uusi Fanni K -mallisto julkaistaan kaksi kertaa vuodessa. Joka kaudelle tuodaan perusvalikoiman ohelle Fannin luonnonläheisiin materiaaleihin ja värimaailmaan sopivia uutuustuotteita. Mallistoon tulee kausittain myös uusia, inspiroivia sesonkivärejä, jotka muodostavat yhdessä Fanni K:n luonnonläheisten värien kanssa tasapainoisen ja raikkaan kokonaisuuden.

Showroom

Fanni K:n tuleviin mallistoihin pääset fyysisesti tutustumaan Tammer Brands Oy:n näyttelytilassa Tampereella. Myyntinäyttelymme on kokonaisuudessaan Pohjoismaiden suurin. Voit varata oman osto- ja tutustumisaikasi yhteyshenkilöltäsi.

Markkinointi

Fanni K:n tarinaa tukee monikanavainen markkinointi. Fanni K tekee yhteistyötä Suomen eturivin vaikuttajien kanssa.

Shop in shop

Tehosta myyntiäsi ja saa uusia asiakkaita!

Valmiissa visuaalisessa ja kaupallisessa Shop in shop -myymäläkonseptissa Fanni K -tuotteet ovat entistäkin selkeämmin ja inspiroivammin esillä. Talon muotoinen Fanni K -tuoteosasto on persoonallinen ja herättää kuluttajassa ostohalun. Se viestii osaltaan Fanni K:n tarinaa ja tunnelmaa eteenpäin kuluttajille.

Aineistogalleria

Myyntisi ja markkinointisi tueksi olemme koonneet aineistogallerian käyttöösi. Löydät galleriasta brändikuvat, esitteet, logot, hoito-ohjeet jne.

insiproidu

Olemme koonneet avuksesi sisustusvinkit, artikkelit, oppaat, sisustustrendit ja vaikuttajayhteistyöt.

Äitienpäivän lahjaideoita

Fanni K:n laajasta valikoimasta löydät lahjat äideille, mummoille, anopeille ja kaikille muille tärkeille naisille elämässäsi. Olipa lahjansaaja sitten sisustamista rakastava, pehmeiden pakettien ystävä, rantahiekassa rentoutuja

Lue lisää »

@fannik_homestories

Seuraa Fanni K:n tarinaa Instagramissa

@fannikhomestories

Seuraa Fanni K:n tarinaa Facebookissa

tammer brands

Tammer Brands Oy on vuonna 1954 perustettu tamperelainen perheyritys, jota johtaa nyt kolmas sukupolvi ja joka on yksi Pohjois-Euroopan johtavista kulutustavarayhtiöistä.