Lahjojen antaminen on kuin taikaa – se tuo iloa niin antajalle kuin saajallekin.

Valikoimastamme löydät varmasti sopivan lahjan jokaiselle, oli kyseessä sitten kodin sisustaja, kotoilusta nauttiva, kotikokki, lapsen opettaja tai hyvä ystävä. Unohda lahjastressi ja tutustu parhaisiin lahjavinkkeihimme. Tältä sivulta löydät valikoiman käytännöllisiä sekä kauniita lahjaideoita, joka tyyliin ja budjettiin.

Iloa sisustajalle

Anna lahjaksi kodin sisustajalle unohtumattomia ja käytännöllisiä tuotteita, jotka eivät vain kestä katseita, vaan myös herättävät ihastusta joka kerta niitä käytettäessä.


Kokkaajalle käytännöllisyyttä ja kauneutta

Ruoanlaittoon liittyvät lahjat tuovat iloa kaikille innokkaille kotikokkailijoille. Kokkaaja ilahtuu varmasti, kun paketista paljastuu uusi Pellava-esiliina ja -keittiöpyyhe.


Pienet paketit

Joulun lähestyessä on ihanaa muistaa lasten opettajia tai vaikkapa naapuria. Pienikin paketti kertoo arvostuksesta ja tuo iloa ja hyötyä saajalleen.


Hemmottele kotihiirtä pehmeillä paketeilla

Jos etsit lahjaa kotona viihtyvälle, harkitse lämpimiä tekstiilejä talvi-iltoihin tai sisustustuotteita, jotka lisäävät arjen ylellisyyttä ja mukavuutta. Joulun pehmeät paketit tuottavat aina iloa.


Lahja sinisen ystävälle

Onko sinulla ystävä, sukulainen tai työkaveri, jonka lempiväri on sininen?