Lahjavinkit valmistuneelle

Mitä lahjaksi valmistuneelle?

Anna lahjaksi kauniita ja käytännöllisiä tuotteita, jotka kestävät niin aikaa, kuin katseitakin. Tässä muutama vinkki, joilla ilahduttaa valmistunutta.

Vilukissan lahjapakettiin kääräistään pehmeät ja lämpimät torkkupeitot. Pehmeän ja lämmittävän torkkupeitteen alle on ihana käpertyä rentoutumaan ja nauttimaan kotoilusta. Huovat ja viltit tuovat kotiin lämmintä ja kodikasta tunnelmaa.

Luonnolliset Fanni K -pyyhkeet käyvät kotiin, mökille ja matkoille. Kauniisti pakattu pyyhe on myös erinomainen lahjaidea. Kierrätysmateriaalista valmistetut Ruutu-pyyhkeet ovat käytännöllisiä sekä ajattoman rentoja.

Klassinen pellavaliina on kaunis pohja kattaukselle. Se sopii myös hyvin annettavaksi lahjana. Viimeistele kattaus juhlavaksi pellavaisilla lautasliinoilla.

Tuftatusta puuvillasta valmistettu neliskanttinen rahi on kiva ja käytännöllinen sisustuselementti. Rahille löytyy käyttöä lähes kaikista kodin tiloista. Se toimii mainiosti niin lisäistuimena kuin jalkarahinakin.

Kauniit ja laadukkaat vuodetekstiilit takaavat hyvät yöunet sekä täydentävät makuuhuoneen sisustuksen.

Villamatto on ajaton ja luonnollinen valinta kodin sisustukseen. Villa hylkii luonnostaan likaa ja hyvin hoidettuna villamatto on pitkäikäinen ja kestävä valinta.

Kauniisti muotoillut maljakot ja ruukut auttavat leikkokukkien ja kasvien asettelussa ja tuovat ne esiin sisustuksessa parhaalla tavalla. Ilma-maljakko on kirkasta lasia ja muotokieleltään yksinkertainen.