Luo luksushotellin tunnelmaa makuuhuoneeseesi

Haluatko tuoda luksushotellin tunnelman makuuhuoneeseesi? Usko tai älä, voit muuttaa makuuhuoneen helposti ylelliseksi hotellisviitiksi. Kiinnitä huomiota harmoniseen värimaailmaan, laadukkaisiin materiaaleihin ja tunnelmalliseen valaistukseen, ja saat aikaan rauhallisen ilmapiirin.

Huoneeseen voi tuoda lisää pehmeyttä ja ylellisyyttä runsaalla ja hienostuneella petauksella. Tyynyillä on tärkeä rooli tässä muhkeassa petauksessa, joten niitä kannattaa olla runsaasti esillä. Kun tyynyt asetellaan pystyasentoon, sänky saa ylellisen ja houkuttelevan ilmeen.

Kerroksellisesti asetellut torkkupeitteet ja päiväpeite luovat huolitellun ilmeen ja nostavat makuuhuoneen ilmettä. Pellavatekstiilit tuovat sisustukseen ylellistä ja maanläheistä tuntua, auttaen luomaan hotellimaista tunnelmaa. Valitse makuuhuoneeseen suuri ja miellyttävän pehmeä matto, johon on ihana upottaa jalkansa aamuisin.

Anna makuuhuoneellesi tyylikäs ja kodikas ilme valitsemalla ikkunaan pitkä verho, joka pehmentää valoa ja luo miellyttävän tunnelman.

Viiden tähden hotellin ylellisyyden tuntu ei synny ainoastaan vuodevaatteiden ja sisustuksen avulla, vaan myös kaikkien tarkkaan harkittujen pienten yksityiskohtien ansiosta. Sisustusta täydentävät elegantit pöytälamput ja tuoreet kukat yöpöydällä. Kylpytakki ja pyyhe makuuhuoneessa tarjoavat viimeisen silauksen ylellisyyttä, ollessaan sekä pehmeitä että imukykyisiä.