kaupallinen yhteistyö

Marjon kaunis olohuone huokuu kodikkuutta ja lämpöä

Suosittu somevaikuttaja Marjo sisusti syksyisen olohuoneen Fannin syksyn uutuustuotteilla. Marjo asuu miehensä kanssa juuri valmistuneessa omakotitalossa. Syksyisen sisustuksen keskiössä on kodikkuus, lämpö sekä eleganssi. Marjo tunnistaakin itsensä syksyihmiseksi ”mä oon syksynlapsi ja yleensä kaikki syksymallistot on se mun juttu.” hän kertoo.

Alla pääset tutustumaan Marjon sisustamaan upeaan, uuteen olohuoneeseen. Lue myös, mikä tuote valikoitui suosikiksi Fannin mallistosta.

Marjon perheen koti on tyyliltään harmoninen ja harkittu kokonaisuus. Skandinaavisen sisustuksen kulmakivenä heillä on ajaton tyyli modernilla twistillä. Marjo rakastaa maanläheisiä ja lämpimiä sävyjä. Neutraalit sävyt kuten luonnonvalkoinen, hiekka, harmaa, pähkinänruskea yhdistettynä tehosteväreihin, kuten vihreän ja luumun sävyihin sekä yönsinisiin yksityiskohtiin.

Pehmeyttä ja lämpöä sisustukseen saadaan tekstiileillä. Mikä onkaan sen ihanampaa syksyisin, kuin kietoutua lämpimään torkkupeittoon iltojen pimetessä ja viiletessä. Paksu ja muhkea villamatto täydentää olohuoneen ilmeen ja tuntuu ihanalta jalkojen alla. Halla-maton auki harjattu villakude tuo sille taljamaisen ulkonäön.

”Ruskea väri on aina ollut yksi omista suosikeistani pukeutumisessa ja yli kymmenen vuotta sitten sisustin sillä kotiani kunnes väri jäi taka-alalle. Nyt se on ollut jo hetken pinnalla uudelleen ja heti nähdessäni maton kauniin ruskean sävyn, tiesin sen sopivan kotimme sävymaailmaan täydellisesti! Jos mattoa pitäisi kuvailla yhdellä ainoalla sanalla, olisi sana pehmeys. Se tuntuu jalan alla lämpimältä ja upottavan pehmeältä. Juuri sellaiselta matolta johon varpaat voi upottaa kylmänä syksyaamuna sängystä noustessaan.”

Ihanaa olla kotona!

Löydät Marjon tilin Instagramista nimimerkillä @mmarj00

Näillä Marjon valitsemilla tuotteilla luot kotiin mukavuutta ja lämpöä: